新万博体育_新万博体育官网- 【长期稳定】@

图片
Canon PowerShot PX

Компактни цифрови

Canon PowerShot PX

Документирайте важните моменти в живота си автоматично. Тази интелигентна компактна камера композира и заснема снимки и видеоклипове, като ви оставя свободни да се наслаждавате на момента.

Нов фърмуер е вече на разположение с добавени подобрения на функцията за помощ при проследяване и редица други полезни функции. Изтеглете от страницата за поддръжка.

Вижте PowerShot PX в действие

Eimear използва PowerShot PX, за да снима младото си семейство. Вижте как камерата заснема снимки и видеоклипове и позволява на Eimear да бъде част от действието.
Canon Camera

ТЕХНОЛОГИЯ

Уловете момента. Насладете се на момента

Доверете се на PowerShot PX да заснеме хората и моментите в живота ви, като автоматично композира снимки и видеоклипове със своя PTZ обектив, докато сте част от тези ценни моменти.

Canon PowerShot PX

Всички в кадъра – включително и вие

Опростена и компактна конструкция

Можете да носите PowerShot PX навсякъде благодарение на зареждането чрез USB-C и вградената Wi-Fi връзка, която го свързва с вашето смарт устройство. Искате повече контрол? Просто попитайте – устройството се управлява също и с гласови команди. Просто кажете: ?Hello Pixie, take a picture“ и това е всичко! Четири гласови команди обхващат полезни функции, като заснемане на видеоклипове и намиране на други хора за снимка.****

Canon PowerShot PX

Усмивки. Смях. Всички изражения на любимите ви хора.

Най-добрите снимки невинаги са тези, на които заставате усмихнати, въпреки че те винаги са популярни. PowerShot PX улавя огромен брой изражения и ценни реакции, които обикновено може да пропуснете.
Canon PowerShot PX

ПРИЛОЖЕНИЕ

Работи безпроблемно с приложението за смартфон.

Оставете приложението Connect за Mini PTZ Cam да препоръча най-добрите изображения и видеоклипове. То свършва трудната работа вместо вас, като сортира снимките на добри и не толкова добри.
Canon PowerShot PX

ФУНКЦИЯ

Използвайте устройството като безжична уебкамера

PowerShot PX също работи чудесно като уебкамера, използвайки Wireless Webcam Utility за Mini PTZ Cam, което осигурява допълнително удобство и полезност.


* Предлага се само за компютри с Windows 10

Canon PowerShot PX

Спецификации

 • Вариообектив с панорамно въртене и накланяне

  Вариообектив с фокусно разстояние 19-57mm (еквивалент) с 340? панорамно въртене и 110? накланяне следва действието и композира страхотни снимки и видеоклипове

 • Заснема 11,7-мегапикселови изображения и 60p Full HD видео

  За висококачествено съдържание, което ще съхраните за бъдещето

 • Вградена Wi-Fi комуникация

  Свързва се към всяка домашна Wi-Fi мрежа и смарт устройства

 • Зареждане през USB-C

  За безпроблемно зареждане, където и да сте

 • Разпознаване на обекти

  Приоритет за определени лица

 • Гласово активиране

  За моментите, в които искате да контролирате точно кога да се заснеме снимката – идеално за групови снимки

 • Свързан с вашия цифров свят

  Wi-Fi и Bluetooth? комуникацията улеснява свързването със смартфони и таблети. Нашето приложение показва всички изображения и видеоклипове и ги категоризира

Notification Imagee
Canon PowerShot PX

Какво включва комплектът

Започнете лесно с PowerShot PX. Вероятно вече имате съвместимо зарядно устройство***, така че помогнете ни да дадем своя принос за опазването на околната среда.

 • PowerShot PX

 • Интерфейсен кабел

 • Ръководство на потребителя

  * Включено в Essentials Kit (не се предлага във всички региони): Зарядно устройство с възможност за захранване и зареждане и микро SD карта с капацитет 16 GB.

Свързани статии

Прочетете разказ за това как PowerShot PX помага да заснемате множество снимки и видеоклипове и оставя цялото семейство да се наслаждава на компанията си заедно.

 • Жена и нейните три деца стоят в кухнята около купа, докато подготвят нещо за печене. PowerShot PX е поставена върху купчина книги, насочена към тях.

  СЕМЕЙНА ФОТОГРАФИЯ

  Заснемайте важните моменти без усилие

  Заснемайте моменти от ежедневието си с лекота с помощта на Canon PowerShot PX.

 • Групов портрет на булка и нейните шаферки, позиращи до стъпаловидна сватбена торта.

  ПОРТРЕТНА ФОТОГРАФИЯ

  Групова портретна фотография

  Четирима посланици на Canon споделят своите съвети за зашеметяващи групови снимки.

 • Canon Christmas gift guide

  РЪКОВОДСТВО ЗА КУПУВАЧА

  Ръководство за коледни подаръци от Canon

  Намерете идеалните подаръци за семейството и приятелите си през този празничен сезон.

 • Свързани продукти

  1. * Знакът и логата на Bluetooth? са регистрирани запазени марки на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Canon Inc. е по лиценз. Другите запазени марки и търговски наименования са собственост на съответните им притежатели.
  2. ** Изисква смарт устройство, разполагащо с Bluetooth версия 4.0 (или по-нова). Също изисква смарт устройство, използващо операционна система iOS 8.4 (или по-нова) или Android 5.0 (или по-нова).
  3. *** Изисква зарядно устройство USB Type-C с минимум 5 V/1,5 A за зареждане, 9 V/2 A за непрекъснато захранване по време на снимане.
  4. **** Гласово активиране не е налично на всички езици. Включени са 4 гласови команди със специфична формулировка.